Naslovna » Izlasci » Festivali » Prvi Serbia Wonderland festival na Sajmu

Prvi Serbia Wonderland festival na Sajmu

U hali 5 Beogradskog sajma večeras će biti održan prvi Serbia Wonderland festival. Kapije se otvaraju u 21.00, a ograničen broj karata moći će da se kupi na ulazu po ceni od 1.300 dinara.

Po prvi put na ovim prostorima, u organizaciji Jungle Tribe-a, održava se Serbia Wonderland festival, spoj muzike, scenografije, kostima, performansa, festivalske atmosfere. Kao hedlajneri nastupaju DJ Omnia, trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih DJ-eva iz Armadine postave, i Sied Van Riel, jedan od glavnih aduta etikete Spinnin Records, a domaća podrška biće X-Coast, Calavera & Manya i Vid Marjanović.

Dress code: šareno i drečavo

Publika, koja je sve vreme aktivno učestvovala u kreiranju ovog događaja, sada je pozvana da i sama postane deo scenografije i kompletira sliku prvog Serbia Wonderland-a – „dress code“ je što šarenije, što drečavije, što originalnije. Ideja je da se napravi atmosfera dostojna najvećih svetskih muzičko-vizuelnih festivala, koja će halu 5 u ovoj noći pretvoriti u pravu „Zemlju čuda“.

Svako ko kupi kartu za prvi Serbia Wonderland postaje „Osnivač festivala“ i u prostorijama Jungle Tribe-a (Njegoševa 31v) može da podigne svoju osnivačku karticu „Pisali smo bajku“, koja obezbeđuje pravo kupovine za naredne Wonderland događaje po promotivnim cenama, promotivni paket karata za Poglavlja Zagrevanja, popuste za Wonderland putovanja, prvenstvo na ulazu…

U međuvremenu, publika nastavlja sama da gradi svoj Festival budućnosti i u toku je glasanje na Wonderland Facebook stranici (www.facebook.com/serbiawonderlandfestival) za sledeću godinu. Bira se lokacija, trajanje festivala, broj stejdževa, scenografija, line up i ovo je jedinstvena prilika da publika sama napravi festival kakav želi u Srbiji.

Sve informacije možete dobiti na brojevima telefona 2433-747 i 2400-213, mejlom na info@serbiawonderland.com ili preko Facebook-a. (danubeogradu.rs)

loading...