Naslovna » Izlasci » Shopping » Targus torbice za ultrabook računare
Targus torba

Targus torbice za ultrabook računare

Kompanija Targus predstavila je torbice nove generacije za ultrabook računare kod kojih je akcenat stavila na moderan dizajn i besprekornu izradu. Većina modela je već dostupna na našem tržištu.

Targus White Canvas

Ultra slim torbica dizajnirana za ultrabook računare do dijagonale ekrana od 13.3 inča je Targus White Canvas (komercijalna oznaka TTS00112EU). Elegantno izgleda a napravljena je od pamuka i eko kože koji maksimalno štite utrabook koji se transportuje od svih spoljnih uticaja, a delimično i od padova i potresa.

Iz naziva modela nije teško zaključiti da je bele boje, odnosno da većim delom torbice dominira bela koja je u gornjem i donjem delu presvučena braon motivima. Održavanje je lako a torbica nije podložna habanju i brzom propadanju.

Cena (sa PDV-om): 3.570 dinara. Kontakt: www.ewe.rs

Targus Grey Canvas

Proveren recept ne treba menjati, kažu veliki kulinari, a isto tako misli i Targus pošto je od prethodno opisane torbice (ili bolje reći futrole) napravio nekoliko veoma uspešnih verzija. Jedna od njih je i Grey Canvas (prodajna oznaka TTS00104EU) koja je preslikani White Canvas model i spada među jedne od najlepših i najelegantnijih torbica koje su viđene u Beogradu u poslednjih nekoliko godina.

Napravljena je od pamuka i veštačke kože s tim što je sive boje, odnosno sivih nijansi. U rukama leži odlično i veoma dobro čuva svaki ultrabook do dijagonale od 13.3 inča. Za razliku od belog modela, Grey Canvas torbicu mogu koristiti i muškarci.

Cena (sa PDV-om): 3.570 dinara. Kontakt: www.ewe.rs

Targus White Canvas leather

Za kraj, predstavićemo i White Canvas leather (TTS00512EU) trenutno najbolju eko kožnu futrolu za ultrabook računare na tržištu. Pomenuta se može koristiti kao klasična slim futrola ili kao prava torba, s tim da za razliku od prethodnih modela podržava čuvanje i transport ultrabook računara do dijagonale od 14.1 inča.

Unutrašnjost ove torbe je nešto mekša u odnosu na prethodna dva opisana modela, a i dosta je komfornija pa pored ultrabook računara mogu da se nose i još neke prateće stvari. Naravno, sve to košta više.

Cena (sa PDV-om): 5.564 dinara. Kontakt: www.ewe.rs

loading...