Naslovna » Izlasci » Sport » Teniski turnir poznatih, 5. i 6. oktobra

Teniski turnir poznatih, 5. i 6. oktobra

Jubilarni, deseti humanitarni teniski turnir poznatih biće održan ovog vikenda, 5. i 6. oktobra, u Teniskom centru „Novak“.

Program turnira biće sportsko-zabavnog karaktera i okupiće poznate ličnosti u do sada najvećem broju, koje će se „takmičiti“ u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Posebno važan sadržaj programa je i održavanje Imlek Mini-Tennis Open turnira za decu do deset godina, koju će organizator turnira poznatih prirediti u saradnji sa Teniskom asocijacijom Srbije. Trofej pobednicima i finalistima u svim konkurencijama i ove godine će uručiti selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, Bogdan Obradović, dok će humanitarni fond turnira biti prosleđen Udruženju za borbu protiv dijabetesa Plavi krug.

Oba dana mečevi u svim kategorijama će biti na programu od 10.00 do 20.00. Paralelno će biti priređeno više zabavnih programa i nagradnih igara za posetioce. Posebni egzibicioni mečevi predstavnika publike, kao i egzibicija bivših reprezentativaca i šampiona zabaviće brojnu publiku pre finalnih mečeva, a ceremonija dodele trofeja i humanitarnog fonda turnira biće održana na centralnom terenu Teniskog centra Novak.

Neki od učenika turnira biće Dragan Gagi Jovanović, Savo Milošević, Vanja Grbić, Ivan Ivanović, Jelena i Žika Zana, Milan Kalinić, Dragutin Topić, Mirjana Bobić Mojsilović, Niggor, Neda Ukraden, Peđa D Boy, Sale Jovanović, Ivan Stanković, Saša Dragić, Dare i Mare Razgibavanje, Nenad Marjanović, Mirko Luković… (danubeogradu.rs)