Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Vračar Rocks: Heavy metal & hard rock fešta

Vračar Rocks: Heavy metal & hard rock fešta

U petak, 25. oktobra od 20.00, u CZK Božidarac biće organizovana velika Heavy metal & hard rock fešta u okviru serijala Vračar Rocks.

Nastupiće bendovi Kuga, Granulom, Groteska i Courtesy of None. Ulaznice po ceni od 250 dinara mogu da se kupe u pretprodaji u Felix Shopu (TC Sremska), dok će na ulazu u Božidarac karta koštati 350 dinara.

Heavy metal bend Kuga proslaviće deset godina od nastanka. Iako su održali zavidan broj koncerata po regionu, do sada su objavili samo jedan album.

Bugarski bend Granulom tek drugi put nastupa u Beogradu, a tokom dve decenije postojanja nastupali su i kao predgrupa svetski priznatim rock i heavy metal bendovima, kao što su Motorhead, Megadeath, W.A.S.P… Predvodi ih izuzetna i upečatljiva pevačica Nađa.

Gothic i dark metal bend Groteska na koncertu u Božidarcu, pored pesama sa albuma „Minut tišine“, predstaviće i neke nove pesme sa albuma koji će uskoro biti objavljen. Zanimljivo je da su jedan od retkih HM bendova čije su pesme na srpskom jeziku.

Courtesy of None je mlad metal bend iz Beograda. Postoje tek nešto više od godinu dana. Stvaraju po uzoru na AC/DC, Guns ‘N’ Roses, Avenged Sevenfold, Metallica… Momci vredno rade i uskoro ulaze u studio kako bi snimili svoj prvi album. (danubeogradu.rs)

loading...