Naslovna » BG svaštara » Promocije » Air Serbia: A319 na liniji Beograd – Cirih

Air Serbia: A319 na liniji Beograd – Cirih

Novim avionom Airbus A319 Air Serbia će leteti na relaciji Beograd – Cirih – Beograd, koju postoji već šest decenija.

Od Beograda do Ciriha avioni nacionalne avio kompanije lete od avgusta 1949. a trenutno je ponudi dvanaest letova nedeljno sa beogradskog Aerodroma „Nikola Tesla“.

Airbus A319 će zameniti Boeing 737 na letu za Cirih i deo je novonajavljenih promena u mreži i rasporedu letova ove kompanije, koje predstavljaju ključne korake ka stvaranju nacionalnog avio prevoznika koji ispunjava potrebe putnika i nudi vrhunske nivoe komfora i usluge koje prethodno nisu bile viđene u ovoj kompaniji.

Generalni direktor kompanije Air Serbia, Dane Kondić, rekao je: „Cirih je važno tržište za kompaniju Air Serbia zbog svog statusa kao jedne od finansijskih prestonica sveta. U ovom gradu se nalazi značajna baza korporativnih klijenata i velika dijaspora Srba, kojima će značiti poboljšanja koja smo uveli, posebno naše nove večernje obroke i ponude u poslovnoj klasi“.

Avion A319 sa 128 sedišta, u novim bojama Air Serbia: crvenoj, plavoj i beloj, nedavno je zvanično promovisan. Ovo je prvi od osam Airbus A319 aviona i dva A320 aviona koja će Air Serbia iznajmiti kako bi ubrzano modernizovala svoju flotu. Air Serbia će dobiti šest aviona u naredna dva meseca. Svaki od njih prima po osam putnika u potpuno nove kabine biznis klase i 120 putnika u ekonomskoj klasi. Ostala četiri Airbus aviona će biti isporučena sledeće godine.

Nacionalna teniska ikona Novak Đoković je prvi od poznatih građana Srbije čija će se imena pojaviti na avionima novog nacionalnog avioprevoznika u okviru serije „Srpske žive legende“.

Avio prevoznik opslužuje više od 30 evropskih odredišta a nudi i daleka međunarodna odredišta u Aziji, Australiji i Americi preko svojih kodšer partnera i preko suvlasničkog partnera Etihad Airways. (danubeogradu.rs)

loading...