Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ana Ćurčin sa bendom u Domu omladine

Ana Ćurčin sa bendom u Domu omladine

U petak, 29. novembra od 21.00 u sali Amerikana Doma omladine Beograda nastupiće Ana Ćurčin sa bendom. Cena ulaznice je 500 dinara.

Mlada kantautorka iz Beograda na bini će biti sa Danilom Tirnanićem (bubanj), Dušanom Veljkovićem (gitara) i Vladimirom Milićevićem (bas).

Na regionalnoj muzičkoj sceni Ana Ćurčin je nastupala po klubovima i festivalima, a zvuk koji neguje postepeno se menjao tokom poslednjih godinu dana. Sarađivala je sa brojnim muzičarima i bendovima.

Repertoar ove muzičarke čine autorske pesme na engleskom jeziku, a ono što ih čini posebnim je nežna kombinacija vokala, akustične gitare i bubnjeva. Njena muzika se slobodno kreće kroz žanrovske odrednice indi-roka i američkog folka, a mediji su je proglasili jednom od „najboljih prestavnica domaće amerikana scene“.

Autentičan i snažan vokal beogradska publika imala je priliku da čuje na Americana Night Festivalu u maju ove godine, kao i na dva puta u KC „Grad“. Na ovogodišnjem Exit festivalu nastupila je sa pratećim bendom na JDX Backstage-u.

Kao najavu za prvi studijski album koji priprema, Ana Ćurčin je snimila spotove za pesme „Cut Loose“ i „I Can’t“. (danubeogradu.rs)