Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Belgrade Wedding Show 4; 30. novembar i 1. decembar

Belgrade Wedding Show 4; 30. novembar i 1. decembar

Ekskluzivni sajam venčanja, Belgrade Wedding Show 4, biće održan 30. novembra i 1. decembra od 10.00 do 20.00, u hotelu Metropol Palace u organizaciji magazina „Reci da“.

I ove godine okupiće se predstavnici dizajna, mode i lepih stvari zbog promovisanja kulture i trendova venčanja u Srbiji. Budući mladenci i ljubitelji vrhunske mode imaće jedinstven doživljaj koji objedinjuje najnovije svetske trendove za predstojeću sezonu venčanja, čitavu lepezu različitih sadržaja sa inspirativnim gostima i obilje zabave i druženja.Za dž

Direktorka sajma Ivana Rađenović ističe:
– Tokom godina smo se razvijali zajedno sa našim klijentima, diktirajući trendove venčanja od tradicionalnih i klasičnih, do inovativnih, posebno dizajniranih venčanja. I ove godine najnovije kolekcije venčanica, pored svetskih brendova, predstavice i naši sjajni modni dizajneri: Igor Todorović, Mihano Momosa, Mirjana Vujčić, Ana Stanić, Pedja Đuknić. Vrhunski aranžeri i dekorateri, zlatari, poslastičari, vlasnici prostora za venčanje, cvećari prezentovaće svoje kreativne i inovativne usluge svim posetiocima.

Svi zainteresovani parovi, koji žele nesvakidašnje venčanje imaju priliku da se besplatno venčaju u duhu Las Vegasa, u autentičnom ambijentu, u društvu Elvisa. Svi oni koji nisu obožavaoci ovakve vrste venčanja, umesto kralja rokenrola, mogu se na licu mesta besplatno venčati uz blagoslov matičara opštine Palilula.

Prijave za Las Vegas venčanje svi zainteresovani mogu slati na lasvegas@vencanje.rs.

Ulaz na Belgrade Wedding Show je besplatan. (danubeogradu.rs)

loading...