Naslovna » Izlasci » Pozorište » The Illusionists za nekoliko dana u Srbiji!

The Illusionists za nekoliko dana u Srbiji!

Najtraženiji mađioničari na svetu The Illusionists dolaze uskoro u Novi Sad i Beograd.

Spremite se da vas zaintrigiraju magijom i iluzijom, ostave bez teksta i nasmeju do suza. Oni će vam čitati misli, omogućiti levitaciju i nestajanje. Tajne zanata koje su preuzeli od legendarnog Hudinija, usavršili su savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom.

Oprema koju donose, dolazi u četiri šlepera. Kako bi publika mogla da prati sve trikove, obezbeđen je veliki ekran iznad bine i kamere koje prate svaki detalj. Show je interaktivan, mađioničari vole da se kreću među publikom i pozivaju je da aktivno učestvuje u izvođenju magije. Zbog lakšeg razumevanja, na sceni je prisutan i profesionalni prevodilac. Iluzionisti će se postarati da svima prisutnima pruže najbolji ugođaj.

The Illusionists

Kao nekad Hudini…

Jedan od neverovatnih trikova koji ćete videti po prvi put uživo jeste i legendarno bekstvo iz tankera punog vode koje je osmislio najveći mag svih vremena, Hudini. Kao dostojan naslednik legendarnog iluzioniste, u ulozi eskapologiste naći će se Andrew Basso. Za njegov trik, na sceni će biti postavljen glomazan tanker dimenzija 930 mm x 830 mm koji je visok 2.000 mm i težak 1.500 kg. Tanker se pomera metar po metar sa devet specijalnih točkova i puni vodom na sceni. Andrewa u tanker spuštaju naglavačke a bekstvo mu dodatno otežavaju vezane ruke lisicama. Ovo je samo jedna od numera koja publici zaustavlja dah.

Pored sedam glavnih iluzionista, tim čine i četiri asistenata kao i šest glumaca-plesača. Takođe, na sceni se sve vreme nalazi bend od pet muzičara koji uživo izvodi muziku i time čine da atmosfera bude što uzbudljivija. Predstava se odvija iz dva dela od po 55 minuta između kojih je pauza od 20 minuta.

Predstave će se u novosadskom Spensu održati 26, 27. i 28. novembra od 19.00. Ulaznice koštaju 2.200, 2.500, 2.800, 3.000, 3.200, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima.

Predstave u Kombank areni biće održane 29. (19.00) i 30. novembra (15.00 i 19.00), kao i 1. decembra (15.00 i 19.00).

Ulaznice za predstave u Areni koštaju 2.200, 2.500, 3.000, 3.500 i 4.000 dinara i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs

Sedam neverovatnih iluzionista zaintrigiraće vas magijom koju nikada do sada niste videli u zadivljujućem miksu najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija. Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko milion ljudi širom sveta. (danubeogradu.rs)

loading...