Naslovna » Izlasci » Shopping » iPad zvanično dostupan u Srbiji
iPad mini
iPad mini

iPad zvanično dostupan u Srbiji

Najnoviji modeli planetarno popularnog iPad-a: iPad Air i iPad mini sa Retina ekranom koje je Apple predstavio krajem prošlog meseca, zvanično će biti dostupni u Srbiji od 29. novembra uz direktnu podršku kompanije Apple.

Pored tek lansiranih iPad Air i iPad mini tableta sa Retina ekranom kupcima u Srbiji se nudi i mogućnost kupovine ostalih aktuelnih iPad modela (iPad 2 i iPad mini).

Cene novih iPad tableta zavise od hardverske konfiguracije i kreću se od 55.090 dinara za iPad Air modele, dok su preporučene maloprodajne cene za iPad mini sa Retina ekranom od 44.990 dinara. Aktuelne iPad 2 i iPad mini tablete kupci u Srbiji mogu da nabave po promotivnim cenama koje se kreću od 41.290 dinara za iPad 2 model, odnosno od 31.690 dinara kada je reč o iPad mini tabletima. Sve iPad tablete na tržištu prati i prodaja odgovarajućih smart cover-a i smart case-ova, kao i ostale dodatne opreme.

Ovi proizvodi mogu da se kupe u radnjama iStyle (Ušće SC) i Tehnomanija (Durmitorska 2, Savska 35, Studentski trg 4, Omladinskih brigada 86, Požeška 91, Vukasovićeva 50a, Ustanička 69, Autoput 18, Zmaj).

iPad Air
Kao najsnažniji predstavnik iPad familije iPad Air donosi do sada neviđene multimedijalne mogućnosti koje posebno dolaze do izražaja na njegovom Retina ekranu dijagonale 9.7 inča i rezolucije 2048×1536 piksela. Odličan je kako za dobru zabavu, tako i za obavljanje svakodnevnih poslova i složenih zadataka u pokretu. Nezamenjiv je za kvalitetno surfovanje internetom i edukaciju na najvišem nivou.

iPad mini tablet sa Retina ekranom
Njegove male dimenzije i skromna težina iPad mini tablet sa Retina ekranom ne čine ništa manje ozbiljnim u poređenju sa iPad Air-om jer u osnovi oni dele iste hardverske konstrukcije. Jedina bitna razlika je manja dijagnala Retina ekrana na novom iPad mini tabletu koja iznosi 7.9 inča, dok je rezolucija zadržana na fantastičnih 2048×1536 piksela. Upravo zbog toga igranje igrica i surfovanje internetom na njemu imaju potpuno novu dimenziju, a multimedijalni sadržaji su kristalno jasni sa verno reprodukovanim bojama.