Naslovna » Izlasci » Sport » Košarkaši Partizana u Areni sa Iluzionistima

Košarkaši Partizana u Areni sa Iluzionistima

Slobodno vreme između treninga i utakmica, košarkaši Partizana su iskoristili da pogledaju predstavu „Iluzionisti“ koja se trenutno prikazuje u Kombank areni.

Već od ponedeljka, prostor Arene pretvara se upravo u košarkaški teren na kome će ovi igrači, 5. decembra, odmeriti snage sa Budiveljnikom iz Kijeva u okviru 8. kola Evrolige.

Crno-beli su u sezoni 2008/2009. bili prvi klub koji je protivnike dočekao u najvećoj hali na Balkanu. Utakmice sa Panatinaikosom i moskovskim CSKA odigrane su pred rekordnim brojem gledalaca, a klub iz Humske je postao ponosni vlasnik rekorda posećenosti jednoj evroligaškoj utakmici (22.567 – 5. 3. 2009.), koji je na snazi i danas.

Četiri sezone KK Partizan organizovao je svoje evroligaške mečeve u Areni. Ulaznice za ovaj meč Evrolige su već u prodaji.

Cena ulaznica za utakmicu nivo 400 je 500 dinara, za nivo 200 parter – 700 dinara i nivo 200 – 1.000 dinara. Uz ličnu kartu moguće je kupiti najviše četiri ulaznice.

Najbolji mađioničari na svetu nastupaće u Kombank Areni još sutra u 15.00 i 19.00. Beograd je poslednji grad na ovom delu njihove turneje. (danubeogradu.rs)

loading...