Naslovna » Izlasci » Nova godina 2014 » Lena Kovačević otvara Čarobni grad
Ušće - Čarobni grad
Ušće - Čarobni grad

Lena Kovačević otvara Čarobni grad

Džez pevačica Lena Kovačević i nesvakidašnji karneval plesača i bubnjara obeležiće svečano otvaranje popularne manifestacije Ušće Štark Čarobni grad, koja počinje u nedelju, 1. decembra, u Ušć Shopping Centru.

Jedinstveni karneval krenuće hodnicima šoping centra u 17.00, zabavljaće posetioce i zajedno sa njima kretaće se ka glavnom holu gde će se okupljenima obratiti Prljavi Inspektor Blaža, šarmantna voditeljka Marija Kilibarda, kao i Deda Mraz.

Posle toga, od 18.00, svi ljubitelji džez muzike uživaće u nastupu pevačice Lene Kovačević koja je samo za posetioce Ušća pripremila poseban repertoar najslušanijih pesama. Na svečanom događaju specijalna gošća biće i Tanja Medved, bivša rukometašica reprezentacije Srbije, a prisutne će pozdraviti i predstavnici Ušće SC.

Čarobni grad biće otvoren sve do 15. januara, a za to vreme posetioci će uživati u koncertima Emine Jahović (21. decembar) i Tanje Jovićević (12. januar), mnogim nagradnim igrama i gostima iznenađenjima, kao i u „Sensa gradu sreće“ u okviru kog će videti inspirativne izložbe ali i prisustvovati kreativnim radionicama, časovima joge, šminkanja, masaže.

Za one najmlađe biće organizovane interesantne edukativne ture. Deca uzrasta od sedam do deset godina imaće priliku da obilaze igloe, čuju i vide kako se slavi Nova godina u tropskim i severnim gradovima, posete „Grad slatkiša„, ali i da se fotografišu sa Deda Mrazom koji će ih čekati od 22. decembra do 6. januara u svojoj fotelji na dobro poznatom mestu u glavnom holu Centra. (danubeogradu.rs)

loading...