Naslovna » Izlasci » Shopping » Modni Katapult u Delta City-ju, 23-25. novembar

Modni Katapult u Delta City-ju, 23-25. novembar

U atrijumu šoping-mola Delta City, od 23. do 25. novembra (10.00-22.00), biće održana tradicionalna modna manifestacija Katapult.

Za sve koji već sad razmišljaju o stajlingu za novogodišnju noć, koji žele da budu u trendu, šezdesetak mladih dizajnera predstaviće svoje unikatne modele. Novembarski Katapult predstaviće i brendove „Pistorelo“ (majice sa originalnim natpisima), „Tortikuca“, „M&M“ sa kolekcijom kožnih torbica i druge.

U subotu, 23. novembra od 17.00 do 18.00, gošća Katapulta biće Zorana Jovanović, poznata modna blogerka, koja će prisutne posetioce savetovati šta je „in“ u aktuelnoj sezoni jesen-zima 2013/2014. godine.

– Drago mi je što ću biti gost Katapulta jer je to modna manifestacija koja pruža jedinstvenu priliku mladim umetnicima da se afirmišu i predstave svoj rad širem auditorijumu – izjavila je Jovanović.

U okviru manifestacije Katapult, koja se održava po 25. put, do sada je promovisano više od 1000 mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe. (danubeogradu.rs)

loading...