Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Neno Belan & Fiumens Unplugged u Sava centru

Neno Belan & Fiumens Unplugged u Sava centru

U Velikoj dvorani Sava centra, 1. decembra od 20.00, nastupiće Neno Belan & Fiumens i održati unplugged koncert. Cene ulaznica su 1.700 i 2.000 dinara.

Neno Belan & Fiumens potvrđuju da su jedna od najvećih koncertnih atrakcija u regionu. Posebno pripremljenim unplugged koncertima, sa nizom muzičkih gostiju, oni oduševljavaju publiku gde god da nastupe.

Kao jedan od vodećih kantautora, iza kog je veliko iskustvo na sceni, Neno Belan sa bendom i gostima na koncertima, sipa hitove u novim aranžmanima i time iz pesme u pesmu podiže atmosferu po dvoranama. Neno Belan koncerte otvara pesmom „Dani ljubavi“ uz pratnju basiste Olje Dešića, a sa svakom sledećom pesmom na pozornici im se jedan po jedan pridružuju i ostali članovi Fiumensa, Vedran Križan i Leo Rumora, pa zatim članovi proširenog benda i muzički gosti koji će za ovakve koncerte dodatno pojačati bend. Na pozornici se, u pravom unplugged okruženju, izmenjuju brojni gitaristi, perkusionisti, violinisti.

Klapa Kampanel peva sa Belanom pesme „Srce od leda“, „Divojka sa juga“, „Galeb“ i „Oceani ljubavi“. Za koncert u Sava centru Neno Belan & Fiumens će dovesti ženski gudački kvartet iz Zagreba, a specijalno iznenađenje biće gosti iz Srbije. Brojnim hitovima Belan je već odavno opravdano zaslužio svoje mesto u vrhu regionalne scene, ali to mu ne smeta da na ovim unplugged koncertima, ponovo sa jednakim žarom otapa „srca od leda“, stvara „rock galamu“ i „priča o ljubavi“. (danubeogradu.rs)