Naslovna » BG špijun » Nova godina 2014: Žurka u novosadskom Studiju M

Nova godina 2014: Žurka u novosadskom Studiju M

Velika novogodišnja žurka biće održana 31. decembra u centru Novog Sada, u Studiju M, na jednoj od najatraktivnijih, a najmanje iskorišćenih koncertnih lokacija.

Studio M u samom centru grada, nalazi se u ulici Ignjata Pavlasa 3, pored teniskih terena. Na samo dva minuta peške od Miletića, na sekund od Dunavskog parka, sa pogledom na novogodišnji vatromet, na dva nivoa, lajv i elektronska bina i 16 izvođača – dobro zvuči, zar ne?

Zvezde večeri će svakako biti zvezde izdavačke kuće Soma, produkcijski i DJ dvojac iz Glazgova, Silicone Soul, dokazani gospodari andergraund haus i tehno scene. Na elektronskoj Heineken bini pridružiće im se techno megamaster, Vladimir Aćić, trenutno najtraženija techno i minimal performerka s ovih prostora i rezident klubova na Ibici, Lea Dobričić, ali i tata deep house estetike i član legendarnog sastava Noise Destruction, Fakir. Na elektronskoj Heineken bini namenjenoj posvećenim klaberima nastupiće i heroji domaće klupske scene, Klaus, Doo, Dee Face, Damir Zekiri i Otto von Disko.

Atraktivni prostor Studija M će na još jednom nivou, lajv Amstel bini, ugostiti densflor atrakcije beogradski sastav Zemlju gruva i zagrebačku Lollobridgidu. Zagrevanje za ovu pop eksploziju napraviće Flip, Rasheed, Yeah Left, Banda Panda i X-Coast, novi projekat Cell D-ja aka Roy Fokkera.

Ograničen broj promo ulaznica naći će se u prodaji već 2. decembra po ceni od 590 dinara na Gigstix prodajnim mestima, kao i online, na sajtu gigstix.com. Pretprodajna cena ulaznica iznosiće 990 dinara, dok će cena ulaznica na dan događaja, ukoliko ih 31. decembra još bude bilo u prodaji, biti 1.490 dinara. Kapacitet žurke je samo 1.000 ljudi. Iz organizacije Happynovisad kažu da je „glamurozan autfit“ obavezan. (danubeogradu.rs)

loading...