Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Parni valjak za 8. mart u Kombank areni

Parni valjak za 8. mart u Kombank areni

Na Dan žena, 8. marta od 21.00, u Kombank areni će biti održan još jedan koncert grupe Parni valjak, koja će promovisati novi album „Nema predaje“.

Ulaznice za novi spektakl Parnog valjka su u prodaji po cenama od 1.800, 2.200 i 2.800 dinara, a mogu da se kupe na blagajni Arene, Bilet centra, Doma omladine, TC Ušće i na svim prodajnim mestima CS Eventima, a preko interneta na eventim.rs.

Posle dva izuzetno posećena koncerta 2010. godine i objavljivanja novog albuma sa kog su neke pesme (Samo da znaš, Nema predaje, Tanki živci) već postali radijski hitovi na brojnim muzičkim listama u celom regionu, jedan od najvećih pop-rock bendova svih vremena zakazao je novi koncert u Areni i to na jedan od najlepših datuma u godini.

S obzirom na mnogobrojne hitove benda Parni valjak sa ljubavnom tematikom, biće ovo jedan veoma emotivan koncert za pamćenje. Tim povodom Hus i bend svojoj publici su poručili:
– Još su snažne uspomene na silinu emocija i pozitivnu energiju koju smo doživeli na dva koncerta u beogradskoj Areni pre pune tri godine. Zaista nas veseli skorašnji susret sa tako fantastičnom publikom. Želimo da dokažemo da to što se tada desilo nije slučajnost i da ovaj bend gine za svoju muziku i za svoju publiku. Dan žena, 8. mart, poseban je datum u godini kada posvećujemo više pažnje ženama u našem životu! Naše pesme su većinom ljubavne tematike i srećni smo što žene čine veći deo naše publike.

Parni valjak je bend koji odlikuje da zvuče bolje neko ikada, da Aki peva i dalje na vrhunskom nivou ceo koncert od početka do kraja, da je njihova energija koju emituju sa bine retko viđena i sve to posle 38 godina bavljenja muzikom i koncertima… i dan danas u svojoj prostoriji za vežbanje provode do pet sati svaki dan. (danubeogradu.rs)