Naslovna » Izlasci » Film » Savetnik: Premijera 19. novembra
Savetnik

Savetnik: Premijera 19. novembra

U utorak, 19. novembra od 20.00, u bioskopu Cineplexx Delta City, premijerno će biti prikazan Savetnik (The Counselor), intrigantni triler Ridlija Skota.

Novi film kultnog reditelja Ridlija Skota, Savetnik, priča je o advokatu koji ulazi u svet visokog kriminala i trgovine drogom kako bi brzo i lako zaradio mnogo novca.

Za ovaj intrigantni, seksi triler scenario je napisao dobitnik Pulicerove nagrade, jedan od najpoznatijih američkih pisaca, Kormak Makarti, a glavne uloge igraju Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit.

Pošten čovek jednog dana ustane i odluči da uradi nešto loše. A Makarti, po čijim delima su snimljeni filmovi Nema zemlje za starce i Put, kaže: „I to je sve što je potrebno. Neki ljudi mogu da žive odvratnim životima, da sve rade pogrešno, i da umru u miru u svom krevetu u svojoj 102. godini. Savetnik nije jedan od njih“.

Jednog dana, Kormak Mekarti koji je bio usred pisanja dva romana, ustao je i pomislio da mu je potrebna pauza. Ali nije razmišljao o odmoru, već je rešio da napiše scenario. Kada je završio sa prvim nacrtom scenarija, poslao ga je producentima. „Savetnik je čist Makarti: opčinjujući, snažan, i uznemirujući“, kaže jedan od producenata.

Svet sa kojim se Savetnik sreće je svet koji će uništiti i njega i sve oko njega, a on to nije u stanju da spreči, jer mu arogancija ne dozvoljava da stane.

Ulaznice za premijeru filma Savetnik su u prodaji, a film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 21. novembra. (danubeogradu.rs)

loading...