Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Film » Savetnik: Premijera 19. novembra
Savetnik

Savetnik: Premijera 19. novembra

U utorak, 19. novembra od 20.00, u bioskopu Cineplexx Delta City, premijerno će biti prikazan Savetnik (The Counselor), intrigantni triler Ridlija Skota.

Za ovaj intrigantni, seksi triler scenario je napisao dobitnik Pulicerove nagrade, jedan od najpoznatijih američkih pisaca, Kormak Makarti, a glavne uloge igraju Majkl Fasbender, Penelopa Kruz, Havijer Bardem, Kameron Dijaz i Bred Pit.

Pošten čovek jednog dana ustane i odluči da uradi nešto loše. A Makarti, po čijim delima su snimljeni filmovi Nema zemlje za starce i Put, kaže: „I to je sve što je potrebno. Neki ljudi mogu da žive odvratnim životima, da sve rade pogrešno, i da umru u miru u svom krevetu u svojoj 102. godini. Savetnik nije jedan od njih“.

Jednog dana, Kormak Mekarti koji je bio usred pisanja dva romana, ustao je i pomislio da mu je potrebna pauza. Ali nije razmišljao o odmoru, već je rešio da napiše scenario. Kada je završio sa prvim nacrtom scenarija, poslao ga je producentima. „Savetnik je čist Makarti: opčinjujući, snažan, i uznemirujući“, kaže jedan od producenata.

Svet sa kojim se Savetnik sreće je svet koji će uništiti i njega i sve oko njega, a on to nije u stanju da spreči, jer mu arogancija ne dozvoljava da stane.

Ulaznice za premijeru filma Savetnik su u prodaji, a film će biti na redovnom bioskopskom repertoaru od 21. novembra. (danubeogradu.rs)

loading...