Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Veče sevdaha po treći put u Beogradu

Veče sevdaha po treći put u Beogradu

Sa velikim očekivanjem teku finalne pripreme za održavanje koncerta Veče sevdaha kada će se, kako se očekuje, u prepunom Sava centru beogradskoj publici predstaviti najveća imena bosanske tradicionalne muzike.

Istinski ljubitelji sevdalinke uživaće 26. novembra od 20.00 u najlepšim ljubavnim pesmama koje su se prenosile iz generacije u generaciju i do danas sačuvali svoj melanholičan ton.

Među glavnim izvođačima koji će sledeće srede Beograđanima prirediti muziku za dušu navode se Merima Njegomir, Hari Mata Hari, Marinko Rokvić, Marija Šestić, Enes Begović, Muhamed Mujkanović, Vesna Hadžić, Reuf Feković, Boki Milošević i Esad Kovačević.

Organizator i producent Tomislav Kašljević koji je ujedno i autor ovog koncertnog programa, najavio je i posebno iznenađenje za publiku: „Uz sjajan orkestar Dinka Mujanovića koji će pratiti izvođače odlučili smo da ove godine beogradskoj publici predstavimo i poznati Omladinski hor Zenica koji sa svojih 50 pevača čini ovu koncertnu noć još veličanstvenijom“.

Ulaznice koštaju 1.500, 1.700 i 1.900 dinara, a mogu se nabaviti na blagajni Sava centra, u Jugotonu (Nušićeva 27) ili preko Eventima. (danubeogradu.rs)