Naslovna » Izlasci » Film » Vitez Rasti 3D u bioskopima od 14. novembra
Vitez Rasti

Vitez Rasti 3D u bioskopima od 14. novembra

Sa 9. Kids festa na redovni repertoar stiže Vitez Rasti 3D, nesvakidašnja priča iz Nemačke o svetu neobičnih viteza i princeza sinhronizovana na srpski jezik.

Vitez Rasti ne liči ni na jednog viteza koga ste do sada upoznali. Živi u svetu gde je sve sastavljeno od ostataka raznih mašina, uređaja i alatki, a i on je, zapravo, pomalo rasklimatan spoj recikliranih delova.

U ovom zanimljivom svetu vitez Rasti se nalazi u avanturi svog života: samo što se ispunio njegov san da osvoji veliki turnir, lažno je optužen za krađu. Lišen viteške časti i dvora, on pokušava da se iskupi i povrati srce svoje devojke. Može li pobediti zlog princa i sačuvati svoje carstvo?

Sa 9. Kids festa na redovni bioskopski repertoar stiže Vitez Rasti 3D, zanimljiva kombinacija srednjeg veka, priče o recikliranju i neobičnih likova. Ovaj nemački animirani film se uz mnogo humora bavi temama kao što su prijateljstvo i hrabrost.

Film Vitez Rasti 3D, koji će se na bioskopskom repertoaru naći od 14. novembra, u Nemačkoj je prvog vikenda u bioskopima bio među pet najgledanijih filmova, a gledalo ga je više od 700.000 gledalaca. (danubeogradu.rs)

loading...