Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Zabranjeno pušenje: Proslava 70. Dana Republike

Zabranjeno pušenje: Proslava 70. Dana Republike

Posle rasprodatog koncerta u Novom Sadu početkom godine i obaranja rekorda u posećenosti na Zaječarskoj gitarijadi, Zabranjeno pušenje 29. novembra održaće koncert u beogradskom SKC-u (Kralja Milana 48).

Cena ulaznice je 1.000 dinara do 17. novembra, od 18. do 28. novembra 1.200, a na dan koncerta 1.400 dinara. Karte se prodaju u Felix Shopu i na blagajni SKC-a.

Za ponovni dolazak ima više razloga. Jedan je dostojno obeležavanje Dana Republike tj. okrugle, sedamdesete godišnjice drugog zasedanja AVNOJ-a u Titovom Jajcu, a drugi povod je promocija novog albuma grupe Zabranjeno pušenje „Radovi na cesti“.

Ovi muzičari pozivaju sve pionire, pionirke, radne ljude, građane i seljake da 29. novembra dođu u SKC i na adekvatan način uz pesmu i šalu, zajedno s grupom Zabranjeno pušenje obeleže taj veliki, okrugli 70. Dan Republike.

Bend koji je nastao 1980. godine činili su klinci koji su išli zajedno u gimnaziju u Sarajevu, delili ulicu i svirali u garaži, iza sebe ima dugu i bogatu karijeru. Deset studijskih albuma, tri kompilacije i dva live albuma, potvrđuju da su jedno od najpoznatijih muzičkih imena ovih prostora. Trenutno, bend Zabranjeno pušenje čine Sejo Sexon (Davor Sučić), Robi (Robert Boldižar), Toni (Antun Lović), Trak (Branko Trajkov), DJ Pavo (Paul Kempf) i Klo (Dejan Orešković). (danubeogradu.rs)

loading...