Naslovna » Izlasci » Ada Ciganlija: Zima u znaku druženja – ali bez klizanja

Ada Ciganlija: Zima u znaku druženja – ali bez klizanja

Tokom zimske sezone JP „Ada Ciganlija“ će posetiocima ponuditi raznovrsne zimske sadržaje namenjene kako najmlađim tako i onim starijim ljubiteljima Ade.

Posetioce očekuje čitav niz sportskih i zabavnih aktivnosti koje će učiniti da Ada i ove zime bude omiljeno mesto okupljanja. Zimskih radosti biće na pretek, od organizovanog pravljenja Sneška Belića, takmičenja u grudvanju, sadnje novogodišnjih jelki, škole skijanja za najmlađe na najsavremenijoj pokretnoj traci, kao i brojnih drugih aktivnosti o kojima će svi koji vole Adu i zimi na vreme biti obavešteni.

U skladu sa novim merama štednje, JP Ada Ciganlija, ove godine neće izdvajati velika sredstva koja su potrebna za postavljanje i održavanje klizališta.

Odluku da klizalište ove godine ne bude u ponudi Ade Ciganlije, preduzeće je donelo pošto je zajedno sa članovima Privremenog veća grada Beograda ustanovljeno da je u narednom periodu potrebno ostvariti uštede i smanjiti troškove, kako bi preduzeće nastavilo nesmetano poslovanje. Postavljanje i održavanje klizališta iziskuje značajna sredstva i budući da nije reč o komercijalnom sadržaju i da je klizalište na Adi bilo jedino koje je u potpunosti besplatno, uključujući i iznajmljivanje klizaljki, JP „Ada Ciganlija“ ovom odlukom nastoji da posluje odgovorno i ostvari neophodne uštede.

I pored namere da posluje u skladu sa merama štednje, JP „Ada Ciganlija“ će nastaviti tradiciju ponude velikog broja besplatnih i kvalitetnih sadržaja tokom svih meseci u godini. „Beogradsko more“ je spremno za zimsku sezonu, a posetioce očekuje bogat program zabavnih, sportskih i kulturnih sadržaja. (danubeogradu.rs)

loading...