Naslovna » BG svaštara » Promocije » Air Serbia uvela direktan let Beograd – Tel Aviv

Air Serbia uvela direktan let Beograd – Tel Aviv

Srpski nacionalni avioprevoznik Air Serbia (Er Srbija), uveo je direktne letove iz Beograda za Tel Aviv, drugi najmnogoljudniji grad u Izraelu i privredni centar zemlje.

Umesto dva puta nedeljno preko Larnake, uvedeni su direktni letovi četiri puta nedeljno za Međunarodni aerodrom Ben Gurion, kako bi se poboljšala usluga za putnike koji lete od jednog do drugog grada, i obezbedila jednostavna veza sa drugim destinacijama u Evropi.

Od Beograda do Tel Aviva leteće se avionima Airbus A319 i Boeing 737 sve dok se maja 2014. godine potpuno ne isključe iz upotrebe vazduhoplovi tipa Boing 737.

Za Tel Aviv će se leteti utorkom i četvrtkom u 14.25, petkom i nedeljom u 7.55, a veze preko matične vazdušne luke Air Serbia na aerodromu Nikola Tesla Beograd uključuju brojne važne destinacije kao što su: Pariz, Amsterdam, Brisel, Moskva, Kopenhagen, Cirih, Beč, Berlin i mnoge druge.

Potražnja za novom linijom kompanije Air Serbia za Tel Aviv je velika, a zabeležena je dobra kombinacija rezervacija za direktni let, kao i za presedanja, kada ljudi idu dalje od beogradskog aerodroma.

Novi vazduhoplov ima osam sedišta za goste u potpuno novoj biznis klasi i 120 u ekonomskoj. U skladu sa novim uniformama i savremenim avionom, i usluga tokom leta je osvežena novim menijem, besplatnim barom i poboljšanim mogućnostima za zabavu za goste koji lete na linijama Air Serbia.

Tel Aviv je živ, moderan grad, dinamičan i raznolik, koji posetiocima nudi bezbrojne mogućnosti za razgledanja i obilaske, izvanrednu kulturnu scenu i gastronomska iskustva koja se pamte. Ovo je idealna destinacija za ljude koji vole da vreme provode na otvorenom, željne avanture koji mogu da uživaju u širokom spektru sportova na moru. (danubeogradu.rs)