Naslovna » Izlasci » Shopping » Dell Inspiron One 2330: All-in-One računar
Dell Inspiron One 2330
Dell Inspiron One 2330

Dell Inspiron One 2330: All-in-One računar

Kompanija Dell nedavno je predstavila novu generaciju All-in-One računara koja je koncipirana tako da je mogu koristiti i kućni i poslovni korisnici.

Glavne prednosti novih Dell-ovih All-in-One desktop računara jesu odlične radne performanse, izuzetno kvalitetna izrada i elegantan dizajn, kao i sasvim korektna cena u odnosu na slična konkurentska rešenja. Među velikim brojem novih modela posebno se izdvaja Inspiron One 2330 kao jednostavan, a veoma snažan All-in-One desktop PC – uvek spreman za velike izazove.

Vizuelno posmatrano Inspiron One 2330 je primer potpuno svedenog All-in-One računara sa izuzetnom završnom obradom i veoma stabilnim postoljem zbog čega se može držati na najrazličitijim podlogama, uključujući i one potpuno sjajnog tipa. Njegov ekran je dijagonale 23 inča i rezolucije 1920×1080 piksela, a što je veoma važno osetljiv je na dodir i podržava sve (bar nama poznate) multigestikulacije.

Kao i većina Dell-ovih računara, tako se i ovaj model na tržištu može naći u više različitih hardverskih konfiguracija, među kojima do posebnog izražaja dolazi verzija sa Core i5 procesorom (3340s), 8GB radne memorije i skladišnim prostorom od čak jednog terabajta (1TB). Pomenutu opslužuje i moćni grafički akcelerator (Radeon HD 7650), ali i jako kvalitetna periferija bez koje (morate se složiti) nema maksimalnog uživanja u svakodnevnom obavljanju zadataka i surfovanju internetom.

Dell ovaj All-in-One računar za domaće tržište isporučuje sa Linux platformom, ali je opciono moguće isti naručiti i sa Windows 8 okruženje za koga je Inspiron One 2330 specijalno i dizajniran. Očekivano cena mu nije mala, ali sa druge strane ko zna da ceni kvalitet koji nudi ovaj proizvođač njemu nešto viša cena neće biti preveliki problem.

Cena (sa PDV-om): 102.157 dinara.

loading...