Naslovna » Izlasci » Shopping » Dell: IPS monitor P2314T
Dell - IPS monitor
Dell - IPS monitor

Dell: IPS monitor P2314T

Monitori kompanije Dell oduvek su slovili za jedne od najboljih i najsuperiornijih na tržištu, a tako je i danas. Trenutno su posebno zanimljivi monitori ovog proizvođača sa IPS panelima i to onim čiji su ekrani osetljivi na dodir. Jedan od njih nosi oznaku P2314T i već neko vreme je dostupan na domaćem tržištu.

Dell je P2314T kreirao za korisnike koji vole maksimalnu komfornost u svakodnevnom radu sa grafikom i multimedijom. Vizuelno ovo je jedan od najlepših monitora u ovoj godini, a pored elegantnog i veoma prijatnog dizajna krasi ga i posebno osmišljeno postolje koje njegov ekran može dovesti u više različitih položaja.

Maksimalna rezolucija kojom operiše P2314T monitor je 1920×1080 piksela dok je odziv piksela 8 ms, što je jako dobro kod displeja sa IPS panelima. Slika koju daje je kristalno jasna, maksimalno vernih detalja i odlične detaljnosti i upravo ona je glavni razlog zašto filmovi i grafika na P2314T monitoru izgledaju veličanstveno i poprilično lepše u poređenju sa drugim IPS monitorima.

Od ostalih bitnih karakteristika P2314T monitora posebno se ističu visok nivo konektivnosti, kao i odličan OSD preko koga se može upravljati svim njrgovim setovanjima. Na žalost za jedan monitor sa ekranom dijagonale 23 inča cena mu je previše visoka, ali realno gledano on nije za svakog već za korisnike koji će iz njega znati da izvuku maksimum.

Cena (sa PDV-om): 47.697 dinara

loading...