Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Doris Dragović sa muzičarima iz Srbije

Doris Dragović sa muzičarima iz Srbije

Na sceni sa Doris Dragović na koncertima u Kombank areni, 14. februara i u Spensu, 8. marta nastupiće više od sto muzičara iz Srbije.

Doris je izrazila želju da nastupi sa renomiranim izvođačima iz naše zemlje tako da će se, između ostalog, na bini naći veliki mešoviti hor kao i solisti.

„Unapred se radujem i sa nestrpljenjem iščekujem nastupe u Srbiji i posebno mi je drago što padaju na ovako lepe datume. Posebno pozdravljam sve zaljubljene i one koji će to biti do mog koncerta. Volela bih da se na mojim nastupima izrode neke nove ljubavi i učvrste stare“, poručila je Doris Dragović povodom predstojećeg dolaska u našu zemlju.

U Areni i Spensu, Doris Dragović pružiće izvrsnu interpretaciju praćenu odličnim muzičarima i podsetiti publiku na pesme kao što su „Željo moja“, „Marija Magdalena“, „Anđeo Gabrijel“, „Malo mi za sriću triba“ i mnoge druge koji su obeležili njenu 30 godina dugu karijeru.

Ljubitelji dobre muzike Doris Dragović svrstavaju u zvezde čiji sjaj ne bledi i koje su uvek na vrhu ali nikada nisu bile deo tipičnog estradnog sveta. Posle velikog hita „Željo moja“ sa kojim je predstavljala Jugoslaviju na pesmi Evrovizije 1986. godine, njena karijera išla je uzlaznim tokom. Ređali su se pesme i albumi koji su nosili etikete „zlatna“, „dijamantska“, „platinasta“, velike turneje i koncerti.

Ulaznice za koncerte u prodaji su po cenama od 1.500 do 2.900 dinara na svim prodajnim mestima Eventima kao i na blagajnama Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ SC i putem sajtova kombankarena.com i eventim.rs. (danubeogradu.rs)

loading...