Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Edo Maajka u klubu Gun

Edo Maajka u klubu Gun

Posle osam godina Edo Maajka će održati koncert u Beogradu. U klubu Gun (Miloša Pocerca 10) Edin Osmić nastupiće 21. decembra od 22.00.

Jedan od najuticajnijih ex-yu repera, Edo Maajka, predstaviće sve svoje značajnije pesme počev od hitova sa debi albuma „Slušaj mater“ koji ga je proslavio u regionu. Publika će čuti i najveće hitove sa albuma „No sikiriki“ i „Stigo ćumur“, zatim hvaljenog četvrtog izdanja „Balkansko“, kao i sa albuma „Spomen ploča“ i „Štrajk mozga“ koji je poslednji i ujedno najžešći.

Na koncertu u klubu Gun Edu će pratiti dugogodišnji saradnik i prijatelj po beatu MC Frenkie i jedan od najtalentovanijih bosansko-hercegovačkih di džejeva, Soul.

Kritički stav prema društvenom stanju i posledicama rata uobličeni u oštru rimu, zarazne refrene prožete odličnim humorom i teški beatovi učinili su Eda Maajku ikonom ex-Yu hip hop scene.

Pretprodaja ulaznica je u Kafe klubu Šikarica (Skadarska 22), a prvi tiraž od 50 ulaznica prodavaće se po od 800 dinara. Posle toga, cena ulaznice u pretprodaji je 1.000 dinara. (danubeogradu.rs)

loading...