Naslovna » Izlasci » Pozorište » Marina Orsag ponovo u Beogradu, od 10. decembra

Marina Orsag ponovo u Beogradu, od 10. decembra

Stand up komičarka, Marina Orsag, nastupiće 10. i 11. decembra u Blowup baru, a 12. decembra u kafeu Philip u centru Beograda.

Kao čest gost u Beogradu, Marina Orsag nastupala je na svakom Stand Up Fest. Želi još dugo da zasmejava publiku, jer je „osećaj kad nasmeješ ljude, jedan od najlepših na svetu“.

Pre tri godine gostovala je i u Engleskoj, gde je oduševila publiku, kao i u Budimpešti i Amsterdamu. U regionu je jedna od najvećih stand up zvezda.

O svom nastupu kaže:
– Nema posebne teme kojom se najčešće bavim, volim da ‘šaram’. Humor je najbolji za razbijanje predrasuda i podizanje svesti, pa volim da se fokusiram na nacionalne odnose, prava manjina i slično. Komičari i komičarke iz Hrvatske prolaze u Srbiji odlično jer smo ‘egzotični’ kao i srpski komičari i komičarke kod nas, ali mislim da je to naravno i do kvaliteta a i do činjenice što smo, zbog situacije pre dvadesetak godina, falili jedni drugima. Mene najviše nasmeje inteligentan mozak osobe s kojom komuniciram ili ljudska glupost.

U Blowup baru podrška iz organizacije Standup.rs biće Nikola Silić, a u kafeu Philip, Aleksandar Perišić. (danubeogradu.rs)

loading...