Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Neverne bebe u Areni, 28. decembra

Neverne bebe u Areni, 28. decembra

Dugoočekivani beogradski koncert kultne rok grupe Neverne bebe i kulminacija turneje „Praštam – 20 godina sa vama“ biće održan 28. decembra u Kombank areni.

Ovim velikim rođendanskim koncertom Neverne bebe će obeležiti dve decenije rada. Publika treba da se spremi za složen muzičko-scenski spektakl sa proširenom postavom benda koja će izvesti aktuelne singlove, kao i stare hitove. Specijalno za ovu priliku pesme će biti izvedene u novom ruhu i uz specijalne goste. Poseban akcenat biće stavljen na savremenu produkciju po najvišim tehničkim standardima zvuka, svetla i scenografije.

Ovaj koncert, grupa će objaviti i kao prvo DVD izdanje u svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Karakteristični po vrhunskom kvalitetu muzičara koji sačinjavaju bend i krajnje posebnom senzibilitetu, te sa reputacijom jednog od najboljih koncertnih bendova u regionu, Neverne bebe imaju jedinstven status na domaćoj rok sceni.

Okosnicu benda, već dvadeset godina, čine Milan Đurđević koji je ujedno i autor kompletne muzike, tekstova i aranžmana, Saša Ranđelović Ranđa kog svrstavaju među najbolje gitariste Balkana kao i iskusni basista Vladan Đurđević. Aktuelnu postavi čine i bubnjar Vladimir Ružičić Kebac, kao i dve pevačice – Jelena Pudar i Tijana Sretković.

U dosadašnjoj karijeri bend je snimio šest studijskih albuma i odsvirao skoro 2.000 koncerata širom regiona. Predstojeći koncert u Kombank areni ipak će biti za korak ispred svega dosadašnjeg.

Ulaznice za koncert prodaju se na blagajni Kombank arene i svim prodajnim mestima Eventima (Dom omladine, prizemlje šoping centra Ušće i lanac Win Win prodavnica širom Srbije), po cenama od 1.500 dinara za parter, 1.900 dinara za Fan pit, 1.950 i 2.250 dinara za najbolja mesta na tribinama, nivo 200. (danubeogradu.rs)

loading...