Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Nipple People na splavu Dragstor Play

Nipple People na splavu Dragstor Play

Novi, popularni hrvatski bend Nipple People nastupiće na splavu Dragstor Play (Ušće bb), 6. decembra. Duo nastupa tačno u ponoć u okviru ciklusa „Let’s Be Weird Together“, koji se održava svakog petka.

Bend čiji žanr najviše podseća na pop sa elementima haus i tehno muzike, pravi sjajnu atmosferu gde god se pojavi. Na njihov singl „Sutra“ niko nije ostao ravnodušan.

Poznati muzički kritičar Milan B. Popović bend Nipple People okarakterisao je rečima: „Retki su ovakvi sastavi kod nas, kada se na jednom mestu (albumu, CD-u, svejedno je) sublimira pop kultura, u gotovo svim svojim savremenim žanrovima, podžanrovima, smernicama, fiokama i etiketama, a da krajnji utisak, produkt i ugođaj, bude spontan, ubedljiv, prijatan – kvalitetan“.

Njihovoj karijeri koja je u usponu svedoče uvek rasprodate svirke i You Tube spotovi sa više stotina hiljada pregleda. Voleli ili ne nove muzičke pravce, dobar provod je zagarantovan.

Ako vam je potreban još neki argument za odlazak na nastup ovog harizmatičnog i urbanog sastava, dovoljno je reći da je postprodukciju njihovih pesama radila ekipa koja radi sa Madonom i Robijem Vilijamsom. (danubeogradu.rs)