Naslovna » Izlasci » Nova godina 2014 » Novi Beograd otvorenog srca, 1. januara

Novi Beograd otvorenog srca, 1. januara

Sa željom da svojim sugrađanima poželi srećan i uspešan početak godine, opština Novi Beograd se priključila projektu grada Beograda Grad otvorenog srca i prvog dana u predstojećoj 2014. godini će biti domaćin programa Novi Beograd otvorenog srca.

Višečasovni program, namenjen najmlađim stanovnicima i roditeljima, prvog dana nove godine trajaće od 10.00 do 14.00. Pored bine na kojoj će biti održan glavni muzičko-scenski program, u Bulevaru dr Zorana Đinđića, kod TC „Merkator“ (od Ulice omladinskih brigada do Bulevara umetnosti) planirana je postavka više od 20 štandova zabavno-prodajnog karaktera, kao i prisutnost brojnih kostimiranih animatora i novogodišnjih scenografskih rešenja.

Na sceni Novi Beograd otvorenog srca naći će se i polaznici besplatnih škola slikanja, plesa, glume i horskog pevanja, koje je opština Novi Beograd organizovala u sklopu upravo završenog projekata Novi Beograd, pravi Beograd. Na štandovima će se prodavati čestitke koje su pravila deca polaznici slikarskih radionica projekta Novi Beograd, pravi Beograd, a sav prihod ići će u himanitarne svrhe (Institutu za majku i dete, deci oboleloj od malignih bolesti). Za decu su obezbeđeni i novogodišnji paketići.

Novobeograđanima su ovu novogodišnju prvojanuarsku šetnju priredili opština Novi Beograd, koja je glavni pokrovitelj događaja, i sponzori. (Beoinfo)

loading...