Naslovna » BG servis » Novogodišnje osvetljenje i u Rakovici

Novogodišnje osvetljenje i u Rakovici

Najprometnije ulice u Rakovici i ove godine ukrašene su dekorativnim osvetljenjem za Novu godinu i Božić.

JKP „Javno osvetljenje Beograd“ rasvetu je postavilo u centralnim ulicama u Rakovici – Miška Kranjca i Pilota Mihaila Petrovića, do McDonald’s-a na Vidikovcu.

Montirana novogodišnja rasveta u Rakovici prošle godine krasila je centralne gradske ulice. Građani Rakovice koji budu prolazili kroz centralne ulice u opštini imaće priliku da uživaju u prazničnom ambijentu.

Predviđeno je da se dekorativno osvetljenje svakodnevno uključuje u 15.45.

Ulica otvorenog srca

Pod pokroviteljstvom gradske opštine Rakovica, u saradnji sa Kancelarijom za mlade, prvog dana 2014. godine i Rakovica će imati svoju Ulicu otvorenog srca.

Na prostoru od Tržnog centra Bazar Vidikovac do klizališta na uglu ulica Kneza Višeslava i Pilota Mihaila Petrovića, decu, njihove roditelje i sve one koji dođu, zabavljaće klovnovi, žongleri, mađioničari i naravno Deda Mraz. Mališani će moći da uživaju u pozorišnoj predstavi „Lažni Deda Mraz“, koja će biti izvedena na bini ispred McDonald’s-a, na kojoj će se u vreme trajanja manifestacije, od 12.00 do 14.00, održati bogat kulturno-zabavni program.

Posetioci će imati priliku da se posluže čajevima i kuvanim vinom. Crveni nosići za decu moći će da se kupe na tezgama postavljenim u Ulici otvorenog srca, a biće omogućeno i besplatno klizanje od 12.00 do 13.30. Sav prihod od prodaje čaja, kuvanog vina i crvenih nosića, opština Rakovica doniraće u humanitarne svrhe. (Beoinfo)

loading...