Naslovna » Izlasci » Sport » Otvoreno klizalište ispred Delta City-ja

Otvoreno klizalište ispred Delta City-ja

Klizalište na otvorenom ispred Delta City-ja radiće sve do marta 2014. godine.

Tradicionalno, sa prvim hladnijim danima otvoren je Grad zimskih čarolija ispred Delta City-ja, a posetioci će imati priliku da pored samog klizanja, uživaju i u brojnim animacijama i zabavnim sadržajima.

Škola klizanja, porodično klizanje, klizanje za zaljubljene, ledeni teatar i umetničko klizanje, hokej, disko na ledu, vrtić na ledu… samo su neke od zanimljivosti koje očekuju klizače i posetioce Delta City-ja, a poseban program biće organizovan i za vreme Zimskih olimpijskih igara u Sočiju, u februaru 2014. godine.

Svakog ponedeljka i srede, od 18.00 do 20.00, biće organizovana besplatna škola klizanja za najmlađe posetioce. Posebna pogodnost biće i popust na porodično klizanje, svakog ponedeljka od 20.00 do 22.00, kada će za cenu karte jednog roditelja dete klizati besplatno.

Svake srede, od 20.00 do 22.00, biće klizanje za zaljubljene, a parovi će na poklon dobiti toplu čokoladu. Petkom, od 18.00, klizače očekuje disko na ledu, u okviru koga će imati priliku da klizaju uz aktuelne hitove koje će za njih puštati brojni DJ-evi, a uz svaku kupljenu kartu dobiće besplatno piće.

Cena ulaznice je 150 dinara, a isto toliko košta i iznajmljivanje klizaljki. Radno vreme klizališta je od 10.00 do 22.00. (danubeogradu.rs)

PROČITAJTE I…

Klizališta u Beogradu 2013/14.

loading...