Naslovna » BG špijun » Pančevo: Specijalni novogodišnji program u dvorani Apolo

Pančevo: Specijalni novogodišnji program u dvorani Apolo

Posle uspešnog otvaranja nove dvorane „Apolo“ krajem novembra 2013, koncertom sastava Rundek Cargo Trio i organizovanja prvog Riverside Blues Summit-a i tradicionalnog Rock Fest-a prošlog vikenda, Dom omladine Pančevo najavljuje novogodišnji muzički program, koji će se održati do kraja decembra u novoj dvorani „Apolo“.

Novogodišnji muzički program počinje u subotu, 21. decembra od 21.00, specijalnom žurkom DJs: Marko Nastić i Lea Dobričić (ulaznica – 400 dinara) a nastavlja se koncertom klasične muzike kamernog gudačkog orkestra Kamerata Pančevo u četvrtak, 26. decembra od 20.00 (ulaznica – 150 dinara).

Ljubitelje rokenrola u subotu, 28. decembra očekuje sjajan program, kada nastupaju sastavi Repetiror i Straght Mickey and the Boyz (200 dinara i 300 dinara na dan koncerta).

Za novogodišnju noć, 31. decembra, Dom omladine pripremio je poseban program: koncert benda Bad Copy i New Year Swag žurku. Cena ulaznice je 1.400 dinara u pretprodaji, tj. 2.000 dinara na dan programa. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.