Naslovna » Izlasci » Festivali » Salsa Motion Weekend vol. 8, 6-8. decembar

Salsa Motion Weekend vol. 8, 6-8. decembar

Tokom tri festivalske večeri, na manifestaciji Salsa Motion Weekend vol. 8 biće održano pedesetak plesnih radionica, uz plesne večeri i show nastupe najboljih plesača sveta.

Na festivalu salse i drugih karipskih plesova učestvovaće plesači i instruktori sa Kube, iz Brazila, Velike Britanije, Nemačke, Slovenije, BiH, Hrvatske, Srbije.

Gala veče biće održano u subotu, 7. decembra od 22.00, u klubu Princippesa (Ljubice Luković 5, Zvezdara). Show nastupi će početi od 23.00 gde će se predstaviti najbolji inostrani i domaći plesači sa različitim stilovima salse, latino i karipskih plesovima. Posle nastupa, veče će se nastaviti sa plesnom žurkom do ranih jutarnjih časova. Muziku će birati domaći i strani di džejevi.

Na radionicama u OŠ „Skadarlija“ (Francuska 26) biće predstavljena salsa, bachata, son, brazilska samba, reggeton, timba, afro-rumba… Raspored radionica tokom Salsa Motion Weekend-a pogledajte OVDE.

Sajam plesne opreme će biti održan u subotu i nedelju tokom trajanja dnevnog dela festivala, u OŠ Skadarlija. Osim plesne opreme koja će biti izložena, svi zaintresovani moći će da se informišu o drugim plesnim festivalima koji će se održati širom sveta tokom 2014. godine.

Tokom prve večeri biće organizovano takmičenje u karipskim plesovima za učesnike festivala. Plesne večeri koje su planirane za petak i nedelju od 22.00 biće održane u UK „Vuk“ (Bulevar Kralja Aleksandra 78).

Cilj festivala plesa Salsa Motion Weekend je povezivanje mladih iz regiona i predstavljanje Beograda kao turističke destinacije. Očekuje se učešće više od 700 ljubitelja plesa i predstavljanje više 50 izvođača, plesnih instruktora. (danubeogradu.rs)

loading...