Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Slavagastro 2013, 23. decembra

Slavagastro 2013, 23. decembra

U hotelu Slavija (ulaz iz Makenzijeve), 23. decembra od 11.00, biće održana manifestacija Slavagastro 2013, posvećena slavama i pravoslavlju.

Po petnaesti put okupiće se profesionalci iz sveta ugostiteljstva zbog unapređenja ugostiteljsko-turističke ponude kada je u pitanju nacionalna kuhinja, sa posebnim akcentom na slave i pravoslavlje. Centralna tema savetovanja je „Slave u ugostiteljsko-turističkoj ponudi“. Cilj organizatora je da podstakne i ohrabri kulinare, restoratere i menadžere ugostiteljsko-turističkih objekata da prihvate izazov novog vremena, da usvoje novine koje doprinose podizanju kvaliteta proizvoda, boljoj radnoj efikasnosti i profitabilnosti, i da spremno dočekaju zahteve gosta u vremenu koje dolazi.

– Upravo zato pozivamo kulinare i restoratere da učestvuju u ovoj manifestaciji, jer je to jedinstvena prilika da se u ovom izuzetnom terminu, pred novogodišnje i božićne praznike, kao i pred zimsku sezonu okupi tako veliki broj profesionalaca – gastronoma, restoratera i menadžera, da uspostave čvršće kontakte, da razmene iskustva, da se upoznaju sa savremenim trendovima i dostignućima u gastronomiji i restoraterstvu, stvore nove poslovne kontakte i prijateljstva, ali i da, koristeći prisustvo akreditovanih novinara, pred praznike promovišu i svoje matične kuće – ističu organizatori, naglašavajući da su takmičari manifestacije oslobođeni plaćanja kotizacije.

Organizator ovog festivala slava, vina, ugostiteljstva i turizma je Sacen International, a pokrovitelj Vlada Republike Srbije – Ministarstvo privrede, sektor turizma. (danubeogradu.rs)

loading...