Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Vulkan: Beatriz Vilijams – Iza dalekih mora
Vulkan: Beatriz Vilijams - Iza dalekih mora
Vulkan: Beatriz Vilijams - Iza dalekih mora

Vulkan: Beatriz Vilijams – Iza dalekih mora

Izdavačka kuća Vulkan objavila je knjigu Beatriz Vilijams Iza dalekih mora koju je prevela Tatjana Milosavljević.

Francuska razorena Prvim svetskim ratom, Njujork savremenog doba. Dvoje ljubavnika koji, iako su se upoznali tek pre nekoliko dana, kao da se oduvek znaju, kao da se oduvek vole.

Njujork, današnjica. I pored ledene hladnoće, jedna žena čeka pred vratima Džulijana Lorensa: iako je Badnje veče, mora da mu dostavi izuzetno važne dokumente. Njih dvoje upoznali su se prethodnog dana, pa ipak, on se ponaša kao da je oduvek čeka, kao da je oduvek voli. Biće joj lako da mu uzvrati ljubav: Džulijan je jedan od najbogatijih i najfascinantnijih ljudi na Menhetnu, romantičan i strastven. Kroz nekoliko meseci, život će postati san iz kojeg neće želeti nikada da se probude…

Ali onda, niotkuda, pojavljuje se knjiga: biografija Džulijana Ašforda, dragoceno izdanje sa fotografijama i pismima koja je pisao ovaj čuveni vojnik i pesnik tokom Prvog svetskog rata. Za nju nema sumnje: elegantan i uredan rukpis, blagi pogled, lice koje se nazire pod beretkom, to je njen Džulijan. Ona se zove Kejt… (danubeogradu.rs)

loading...