Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Zoran Predin u Velikoj sali DOB-a

Zoran Predin u Velikoj sali DOB-a

U četvrtak, 26. decembra od 20.00, u Velikoj sali Doma omladine Beograda nastupiće Zoran Predin sa bendom. Gost koncerta biće glumac Sergej Trifunović.

Organizatori Kreativna zajednica „No border“ i Dom omladine Beograda preneli su kratko saopštenje koje je napisao Zoran Predin povodom ovog koncerta:

„Drage srodne duše! Pripremio sam kantautorski akustični koncert s naslovom ‘Zoran Predin – Na svojoj strani’, s kojim staroj i novoj publici predstavljam svoje najpoznatije pjesme kakve su se rodile. Gitara i glas. Koncert počinjem s onima, koje sam napisao za Lačni Franz, Praslovan, Adijo pamet, Ne mi dihat za ovratnik, pa nastavljam sa gypsy swing baladama Za šaku ljubavi, Vilenjak, O mladom studentu i udanjoj ženi, sve do Kose boje srebra i Rusvaja u kadi. Naravno, tu su i moje najave, crni humor, malo stand up zezanja. Gost na konceru biće Sergej Trifunović. Rezultat je zajedničko pevanje i dobro raspoloženje. Tako se kradu trenuci za sebe. Dobrodošli.“

U prodaji su karte koje koštaju 1.300 i 1.500 dinara, a mogu se kupiti na blagajni Doma omladine i prodajnim mestima Eventima. (danubeogradu.rs)