Naslovna » Turizam » 88 Rooms Hotel: Otvaranje sredinom februara
88 Rooms Hotel Beograd
88 Rooms Hotel Beograd

88 Rooms Hotel: Otvaranje sredinom februara

U Takovskoj ulici sredinom februara biće otvoren 88 Rooms Hotel. Beograd će tako biti bogatiji za još jedan hotel u centru grada. 

Novo beogradsko zdanje, 88 Rooms Hotel, opremljen je po standardima hotela sa četiri zvezdice, a poslovaće pod okriljem kompanije MK Mountain Resort.

Po rečima Nikole Avrama, generalnog direktora MK Mountain Resorta, 88 Rooms Hotel zasniva se osnovama modernog hotelijerstva i namenjen je u istoj meri poslovnim gostima i turistima koji Beograd posećuju u sve većem broju. Hotel je smešten u Takovskoj ulici, na mestu nekadašnjeg Takovo centra, a prve goste će primiti već sredinom februara.

Odlična lokacija omogućava jednostavan pristup od aerodroma i drugih pravaca, a blizina kulturnih i istorijskih vrednosti Beograda čine ovaj smeštajni objekat konkurentnim na beogradskoj turističkoj mapi.

Unutrašni enterijer odlikuje moderan dizajn, svetao i udoban ambijent, kao i najsavremenija oprema za rad i digitalnu komunikaciju. Menadžmentom hotela se bavi MK Mountain Resort, priznata i višestruko nagrađivana jedna od vodećih hotelskih kompanija u regionu, koja u svom sastavu ima tri smeštajna objekta na Kopaoniku.

Pored 88 soba i apartmana, hotel će raspolagati konferencijskim prostorom i „rooftop“ restoranom koji će biti smešten na krovu šestospratnice, odakle se pruža neverovatan pogled na Beograd i obale Dunava.

„Cilj nam je da naši gosti dobiju pravu vrednost za novac, a pored neupitno kvalitetne usluge koju garanutuju standardi MK Mountain Resorta, ideja nam je da kroz autentične pakate ispratimo očekivanja gostiju i predstavimo im brojne vrednosti prestonice, kako one poznatije tako i one koje se još u dovoljnoj meri ne nude stranim gostima“, dodaje Nikola Avram. (danubeogradu.rs)

loading...