Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Amira Medunjanin u Sava centru 21. februara

Amira Medunjanin u Sava centru 21. februara

Pevačica sevdalinki Amira Medunjanin, poznata u svetu i kao „balkanska Bili Holidej (Billy Holiday)“, održaće veliki beogradski koncert 21. februara u Sava centru.

Ulaznice mogu da se kupe za 900, 1.200, 1.500 ili 1.800 dinara na blagajni Sava centra, u prodavnici „Jugoton“ (Nušićeva 27), kao i preko mreža Eventim i Ticketline. Za ulaznice kliknite OVDE.

„Sava centar je jedna od dvorana u bivšoj Jugoslaviji koja ima poseban status. Za mene je to veliki izazov, zato se i veoma ozbiljno pripremam za koncert“, kaže Amira Medunjanin. „Iskreno se nadam da ćemo se malo šaliti, puno smejati, puno pevati, malo plakati, pa onda opet sve ispočetka. Dakle, očekujem da svi zajedno odmorimo dušu“.

Pevačica iz Sarajeva na dosadašnjih nekoliko albuma ponudila je svoje nadahnuto viđenje starih pesama iz Bosne i Hercegovine, ali i Srbije i Makedonije kao što su „Ah šta ćemo ljubav kriti“, „Kradem ti se u večeri“, „Kaleš bre Anđo“, „Mito bekrijo“, „Marijo Deli Bela Kumrijo“, „Kafu mi draga ispeci“, „Zajdi, zajdi“ i „Jano mori“, „Što te nema“…

U Sava centar Amira Medunjanin dolazi u pratnji vrsnih muzičara – pored Bojana Zulfikarpašića za klavirom i kontrabasiste Nenada Vasilića tu su i Amar Češljar na perkusijama i gitarista Boško Jović.

„Svi smo srećni i motivisani kada se nađemo na pozornici. Od njih možete svašta očekivati, jer svaki put ima neka nova priča koja koncert odvede u nekom drugom neplaniranom smeru. Meni je veoma drago zbog toga, jer nikada nije dosadno, a bogami, nismo nikada ni imali dva ista nastupa. Tako će, sigurna sam, biti i ovaj put“, najavljuje Medunjanin. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.