Naslovna » Izlasci » Film » Džek Rajan: Regrut iz senke u bioskopima od 23. januara
Džek Rajan: Regrut iz senke

Džek Rajan: Regrut iz senke u bioskopima od 23. januara

Novi film Keneta Brane Džek Rajan: Regrut iz senke (Jack Ryan: Shadow Recruit) prikazivaće se od 23. januara u beogradskim bioskopima.

Zasnovan na priči o analitičaru CIA koju je napisao majstor špijunaže, Tom Klensi, Džek Rajan: Regrut iz senke je žestok akcioni triler. Popularni Kris Pajn tumači lik Rajana koji vodi miran život veterana koji je postao direktor na Vol Stritu ali je i paraleleno američki agent koji je na tragu masovne terorističke zavere u Moskvi.

Njegovim prijateljima i porodici Rajan deluje kao običan direktor u Njujorku, ali on se tajno prijavio u CIA-u pre mnogo godina. Uveden je kao genijalni doktor nauka koji se bavi svetskom statistikom, ali kad Rajan razotkrije detaljan plan da se sruši američka ekonomija i podstrekne globalni haos, postaće jedini čovek koji ima moć da to zaustavi.

Postaće pravi operativac, bačen u svet intrige, obmane i smrtonosne sile. Naći će se u procepu između ćutljivog šefa Harpera (oskarovac Kevin Kostner), verenice koja ne zna ništa o njegovom poslu, Keti (Kira Najtli) i briljantnog ruskog oligarha (Kenet Brana). Džek će morati da se suoči s novom realnošću u kojoj ne sme nikom da veruje, a u kojoj sudbine miliona zavise od toga da on otkrije istinu. Pored svega toga on je i u trci s vremenom da ostane korak ispred svih ostalih… (danubeogradu.rs)

loading...