Naslovna » Turizam » Fashion Park Outlet Center tura

Fashion Park Outlet Center tura

U organizaciji Glob Metropoliten Tours mini bus sa 29 sedišta će od 1. februara saobraćati na relaciji Beograd – Fashion Park Outlet Center – Inđija, dva puta nedeljno: sredom od 17.00 do 21.00 i subotom od 12.00 do 16.00.

Cena je 590 RSD. Polazak autobusa je sa turističkog stajališta ispred Skupštine grada Beograda – Starog dvora. Karte se mogu kupiti u turističko informativnom centru TOB (Knez Mihailova 5) i svim poslovnicama Glob Metropoliten Tours.

Fashion Park Outlet Center

Fashion Park Outlet Center je prva shopping destinacija ovakve vrste u Srbiji, u kojoj se nude proizvodi svetski poznatih brendova, koji su svakog dana na popustu od 30 do 70%.

U Fashion Park Outlet Centru su prvoklasni proizvodi iz kategorija obuće, odeće, džinsa i modnih detalja – kao i restorani, kafei i dečije igralište, koji će posetu Fashion parku učiniti još prijatnijom i zanimljivijom. Pored toga, Fashion Park Outlet Center raspolaže besplatnim parkingom sa 1.200 mesta. Fashion Park Outlet Center Inđija sastavni je deo planiranog „Retail Park“ kompleksa površine 60 hektara.