Naslovna » Izlasci » Film » Horor Rođen iz mraka od 6. februara u bioskopima
Rođen iz mraka
Rođen iz mraka

Horor Rođen iz mraka od 6. februara u bioskopima

Viralni video čije je snimanje mnogim Njujorčanima skratilo život za nekoliko godina kreiran je povodom premijere horor filma Rođen iz mraka (Devil’s Due), koji u bioskope stiže 6. februara.

Veliki broj Njujorčana bio je uplašen kada je na ulici ugledao dečija kolica bez nadzora, a potpuno prestravljen kada su se približili kolicima i malo bolje pogledali u njih. Iz kolica je, uz krike, iskakala beba, veoma nalik pravoj, što je prolaznicima koji su se usudili da priđu verovatno skratilo život za nekoliko godina.

Ovako je izgledalo snimanje provokativnog promotivnog videa za horor film Rođen iz mraka, iza koga stoji poznata kompanija „Thinkmodo“. Isti tim kreirao je prošle godine viralni video za horor film „Keri“ – „Telekinetičko iznenađenje u kafiću„, koji je imao više od 52 miliona pregleda i bio najgledaniji video na Youtube.

Horor Rođen iz mraka je priča o Zeku i Samanti, koji su zaplovili u brak kao i svaki drugi zaljubljeni par: veliko venčanje u crkvi, tropski medeni mesec i veliki planovi za budućnost. Međutim, sve se komplikuje onog trenutka kada se na putovanju izgube i Samanta neočekivano ostane trudna. Uprkos tome, oni nastavljaju da slave svoju ljubav, beležeći sve trenutke video kamerom. Ali, uznemirujući događaji počinju da ukazuju da je beba koju Samanta nosi predstavlja oličenje čistog zla…

Film reditelja Mata Betinelija Olpina i Tajlera Džileta rađen je po scenariju Lindzi Devlin. Uloge tumače Alison Miler, Zak Gilford, Sem Enderson i drugi. (danubeogradu.rs)

loading...