Naslovna » Izlasci » Pozorište » Igorov Magični spektakl – 21. i 22. februara
Igorov magični spektakl
Igorov magični spektakl

Igorov Magični spektakl – 21. i 22. februara

Mađioničar koga nazivaju i „srpski Koperfild“, Igor Trifunov, održaće šou „Magični spektakl – Iluzija ili stvarnost“, 21. i 22. februara od 19.00, u Domu omladine Beograda. Ulaznice se mogu nabaviti na svim Eventim prodajnim mestima i blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

Naš najuspešniji mađioničar i iluzionista Igor Trifunov predstaviće publici impresivne tačke prepune akcije, drame, komedije i naravno „magije“, što garantuje sjajnu zabavu za sve uzraste.

Širu popularnost Igor je stekao TV serijalom „Ulična magija“ i kao autor iluzionističke predstave „Igorov magični šou“. Dobitnik je brojnih međunarodnih priznanja: dvostruki je dobitnik Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara, dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru, pobednik je Kongresa mađioničara održanog u Italiji 2013.godine.

Na Kongresu austrijskih mađioničara u Beču, u maju 2012. godine, osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti mađioničarstva – manipulaciji. Sve ove tačke koje su Igoru donele najveća priznanja širom sveta, kao i mnoge druge, publika će imati priliku da vidi u ovom nesvakidašnjem magičnom spektaklu i da uživa u lepoti iluzije.

Ove godine Igora očekuje Evropsko prvensto mađioničara, a kvalifikovao se i za Svetsko prvenstvo 2015. godine. (danubeogradu.rs)

loading...