Naslovna » Izlasci » Shopping » iLike – Apple Premium Reseller prodavnica
iLike
iLike

iLike – Apple Premium Reseller prodavnica

U subotu, 1. februara u 10.00, iLike otvara Apple Premium Reseller prodavnicu u prizemlju trgovačkog centra Delta City.

Beograd, njegovi stanovnici i posetioci, dobijaju jedno izuzetno mesto na kojem će se moći lično uveriti u sve mogućosti Apple proizvoda, isprobati ih, dobiti kvalitetne informacije i uputstva od školovanog osoblja. To je jedna u nizu prodavnica Apple proizvoda širom sveta za koje je Apple dizajnirao prostor, kompletno uređenje, ponudu i osmislio školovanje prodajnog osoblja kako bi kupcu bilo omogućeno posebno iskustvo kupovine.

Osim bogate Apple ponude i pridruženih proizvoda, kupcima će na dan otvaranja biti ponuđeni popusti od 5% do 25% na sve Apple proizvode. Iznos popusta zavisiće od sreće. Svaki od kupaca će imati mogućnost da pomoću kola sreće ostvari popusta. Kupce očekuju poznate ličnosti koje će pomagati oko okretanja kola sreće. Prvih 100 kupaca dobijaju po dve karte za film „Montevideo, vidimo se!“.

Dobroj atmosferi na otvaranju doprineće DJ Peppe koji će zabavlja posetioce pre podne i kasnije posle podne. Očekuje se dolazak glumaca, sportista i drugih poznatih ličnosti iz kulturnog i javnog života Srbije.

iLike – Apple Premium Reseller

Moderno uređena prodavnica sa specijalizovanim osobljem nudi kompletnu ponudu svih Apple i povezanih proizvoda za tržište Srbije. U ponudi se nalazi kompletan asortiman Mac računara, uključujući desktop i prenosne računare, monitore, dodatke i programe, te sve modele iPod digitalnih playera i popratne iPod opreme, kao i planetarno popularni iPad. Besplatne redovne prezentacije i radionice na kojima upoznajete osnove rada s Mac OS i iOS uređajima – odnosno kako koristiti Mac, iPad ili iPod…

iLike takođe nudi veliku ponudu raznih gadgeta kao što su airplay ili bluetooth zvučnici ali i mnogo drugih tehničkih novotarija.

Ponude svih proizvoda i aktualne informacije o raznim događajima, akcijama i radionicama od 1. februara biće dostupne na www.iLike.rs. (danubeogradu.rs)

loading...