Naslovna » Izlasci » Shopping » Kyocera FS-1020MFP: MFP za male i srednje i radne grupe
Kyocera FS-1020MFP
Kyocera FS-1020MFP

Kyocera FS-1020MFP: MFP za male i srednje i radne grupe

FS-1020MFP je kompaktan i veoma funkcionalan mono multifunkcijski uređaj kod koga Kyocera u prvi plan ističe odlične radne performanse i ekonomičnost.

Kombinuje tri osnovne funkcije (štampanje, skeniranje i kopiranje) sa vrhunskim sistemom za redukciju potrošnje praha i sistemom koji i do 40% smanjuje potrošnju električne energije zbog čega je FS-1020MFP uvršćen među Eco modele.

U pogledu brzine štampe FS-1020MFP je ustanju da ponudi do 20 mono otisaka iz Draft moda, međutim broj otisaka iz maksimalno podržane rezolucije (600×600 dpi) je znatno manji i kreće se u okvirima do 12 otisaka. Sa druge strane kvalitet dobijenih otisaka je odličan, bez obzira iz koje rezolucije je štampa pokrenuta. Sve nijanse sive su maksimalno verno reprodukovane dok je detaljnost fascinantna.

Veoma važna osobina ovog modela je i lakoća upravljanja, zahvaljujući odlično rešenoj kontrolnoj tabli, kao i zavidan nivo konektivnosti zbog koje ga je krajnje jednostavno moguće povezati sa najrazličitijim uređajima. Inače, kopir blok i skener FS-1020MFP multifunkcionalca su sasvim prosečni, ali dovoljno dobri da zadovolje i zahtevnije kancelarijske potrebe poput višečasovnog naizmeničnog skeniranja i kopiranja.

Kyocera FS-1020MFP nije zahtevan po pitanju održavanja a cenovno je lepo pozicioniran na tržištu zbog čega ima jako dobre šanse da se dobro prodaje.

Cena (sa PDV-om): 13.745 dinara.

loading...