Naslovna » Izlasci » Shopping » Kyocera FS-C5350DN: Moćna kancelarijska mašina
Kyocera FS-C5350DN
Kyocera FS-C5350DN

Kyocera FS-C5350DN: Moćna kancelarijska mašina

Kyocera FS-C5350DN je sve samo ne običan kolor laser. On je pravi profesionalac spreman da u svakom trenutku odgovori na najrazličitije zahteve malih i srednjih radnih okruženja.

Spada među najbrže kolor lasere na tržištu (u srednjoj klasi) jer je u stanju da za 60 sekundi produkuje do 30 kolor/mono otisaka iz Draft moda, a maksimalna radna rezolucija kojom operiše je 600×600 dpi. Posebno moramo da istaknemo da FS-C5350DN ima implementiranu Multi-Bit tehnologiju sa kojom može da postigne i rezoluciju od 9600×600 piksela. Pravo pitanje je kome to zaista treba?!

U pogledu kvaliteta dobijenih otisaka FS-C5350DN spada među trenutno najbolje kolor lasere u svojoj klasi. Svi testovi su pokazali odličnu zasićenost bojama i vrhunsku detaljnost, a najnoviji Altona testovi i maksimalno prirodnu reprodukciju boja. Upravo zbog toga ovaj kolor laser je idealno rešenje za štampanje grafičkih i tabelarnih dokumenata, pa čak i slikovnih sadržaja koji su namenjeni arhiviranju.

Kao i ostali Kyocera-ini laserski štampači tako je i model FS-C5350DN napravljen o najkvalitetnijih materijala i specijalno je osmišljen da može da stoji stabilno na najrazličitijim podlogama. Sa računarima komunicira preko USB 2.0 veze, a poseduje i mrežni adapter za paralelno opsluživanje više računara u mreži. Modul za dvostrano štampenje u ovoj klasi lasera se potrazumeva kao i velika kontrolna tabla za upravljanje svim funkcijama.

Cena (sa PDV-om): 98.034 dinara

loading...