Naslovna » Izlasci » Film » Premijera domaćeg filma „Kad ljubav zakasni“, 3. januara
Kad ljubav zakasni
Kad ljubav zakasni

Premijera domaćeg filma „Kad ljubav zakasni“, 3. januara

U Velikoj dvorani Sava centra biće održana prva ovogodišnja premijera: u petak, 3. januara od 20.30, biće prikazan film „Kad ljubav zakasni“. Cena ulaznice je 400 dinara.

Domaći film „Kad ljubav zakasni“ rađen je po motivima romana „Samac u braku“ Milice Jakovljević Mir-Jam. Scenario je napisala Milena Depolo, a reditelj je Ivan Stefanović.

Ženidba uspešnog mladog advokata, najpoželjnijeg neženje malog grada, sa nepoznatom Beograđankom izaziva veliko interesovanje i razne komentare. Međutim, niko i ne sluti da se iza prividne slike idilične ljubavi i braćne sreće krije velika drama mladog para.

U uzbudljivoj romantičnoj priči o potrazi za pravom ljubavi i onda kada se čini da je to nemoguće glavne uloge tumače Miloš Biković i Brankica Sebastijanović. Igraju i Dušanka Stojanović Glid, Nikola Ranđelović, Sunčica Milanović, Jovana Stojiljković, Jelisaveta Karadžić, Marijana Andrić, Uroš Jakovljević, Milena Vasić, Bojana Kovačević, Igor Pervić i drugi.

Film će premijerno biti prikazan i u Novom Sadu, 4. januara od 20.30 u Areni Cineplex, a od subote prikazivaće se u svim bioskopima. (danubeogradu.rs)

loading...