Naslovna » BG svaštara » BG Fashion » Tvoje pravo da znaš: Humanitarna modna revija

Tvoje pravo da znaš: Humanitarna modna revija

U četvrtak, 30. januara od 18.00, u Matici iseljenika (Nušićeva 4) biće održana humanitarna modna revija modnog studija Nency Fashion by Nevena Ničetin, pod nazivom „Moda, entuzijazam,, velikodušnost“.

Revija unikatnih modela Nevene Ničetin, biće upotpunjena i unikatnom obućom, nakitom naših dizajnera, kao i ilustracijama i fotografijama samog događaja na licu mesta.

Deo sredstava prikupljenih kupovinom izloženih modela namenjeno je nastavku projekta Udruženja za reviziju pristupačnosti, „Tvoje pravo da znaš“, čime će biti omogućena besplatna pravna pomoć gluvim osobama u cilju njihove bolje integracije u društvu. Podršku ovom događaju svojim prisustvom i prilozima daće i članice Međunarodnog kluba žena iz Beograda (IWC).

„Tvoje pravo da znaš“ je projekat Udruženja za reviziju pristupačnosti, koji uspešno vodi Bojana Pavlović Jovanović, i sama osoba sa 100% oštećenim sluhom. U 2013. godini ona nastavlja rad na projektu sa Gradskim udruženjem gluvih Beograda, kroz radionice, programe edukacije i besplatne pravne pomoći osobama sa oštećenim sluhom širom Srbije. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.