Naslovna » BG svaštara » Promocije » Dan zaljubljenih: U inat Kupidonu sa Aperol Spritz-om

Dan zaljubljenih: U inat Kupidonu sa Aperol Spritz-om

Zašto biste Dan zaljubljenih proveli sami? Neka ovaj dan bude povod da proslavite prijateljstvo i izađete u grad sa društvom.

Verovatno ćete i dalje želeti da izbegnete zaljubljene parove. Zašto ne biste isprobali nešto zabavno iz našeg praktičnog vodiča?

Kućna žurka
Okupite prijatelje koji nisu u vezi, pustite muziku i poslužite Aperol Spritz. Nikad se ne zna, možda vas Kupidonova strela pogodi tokom noći.

Vikend pauza
Budući da Dan zaljubljenih pada u petak, zašto ne biste spakovali torbu i otišli sa prijateljima negde na vikend. Iskoristite vreme da istražite nove kulture!

Obujte cipele za ples
Zgrabite svoje prijatelje i spremite se za plesni podijum. Isprobajte nove salsa korake, neku novu vrstu plesa ili samo pustite muziku da vas vodi.

Dakle, 14. februara, bilo da ste ljubavnik koji osvaja ili ćete biti u društvu svojih prijatelja, počastite sebe nečim specijalnim i probajte Aperol Spritz. Napraviti Aperol Spritz je lako: uzmite veliku vinsku čašu i pratite navedene instrukcije:

Sastojci:
• 3 mere Proseka ili bilo kog drugog suvog penušavog vina
• 2 mere Aperola
• 1 mera kisele vode
• Kockice leda i parče pomorandže

Napunite čašu kockicama leda, dodajte krišku pomorandže, sipajte Proseko, pa Aperol kružnim pokretima i na kraju dodajte kiselu vodu.

Srećan Dan zaljubljenih.

loading...