Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Deep Purple: Sve je spremno za koncert u Areni

Deep Purple: Sve je spremno za koncert u Areni

Jedan od najvećih rok bendova svih vremena Deep Purple u Beograd dolazi sa sopstvenom produkcijom zbog velikog koncerta koji će održati 18. februara u Kombank areni.

Savremeni razglas, kompleksna rasveta, te video oprema i desetine tehničara na turneji putuju u nekoliko šlepera i autobusa, dok sam bend u Srbiju dolazi čarter letom. Bend nije imao nikakve specijalne zahteve po pitanju lokalnog transporta, hrane i pića, osim što se akcenat daje prirodnim, sveže ceđenim voćnim sokovima i kvalitetnim vinima sa ovih prostora. Ian Gillan i ostali članovi grupe Deep Purple u Beogradu će se sresti i sa nekim dugogodišnjim prijateljima i nekolicinom odabranih fanova u bekstejdžu Kombank arene.

Svi ulazi na koncert biće otvoreni već od 19.00 da bi se izbegle gužve na ulazima budući da publika dolazi iz celog regiona u kojem vlada veliko interesovanje za beogradski koncert legendarnih rokera. Od 20.00 na binu će izaći četvoročlana beogradska grupa Pop Star koja uticaje crpi iz rok muzike 60-ih i 70-ih uz savremeni prizvuk grandž bendova. Tačno u 21.00 na sceni se očekuje „Najglasniji bend na svetu“ po Ginisovoj knjizi rekorda, u svom ustaljenom sastavu Gillan, Paice, Glover, Morse i Airey!

Ulaznice za koncert još su u prodaji širom mreže Eventima po cenama od 2.490 dinara za Parter i 3.500 dinara za Fan pit, dok su cene ulaznica na tribinama 3.190 i 3.590 dinara. Važno je napomenuti da će zbog Dana državnosti Repulike Srbije, ponedeljak 17. februar biti neradan dan, zbog čega neće raditi beogradske blagajne Bilet centar i Dom omladine, dok će blagajna Kombank arene biti otvorena od 10.00 do 18.00, a Eventim blagajna u šoping centru „Ušće“ radiće uobičajeno do 22.00. Na dan koncerta blagajna Kombank arene radiće do 22.00. (danubeogradu.rs)

loading...