Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Erik & The Worldly Savages snimili spot u Srbiji

Erik & The Worldly Savages snimili spot u Srbiji

Međunarodna Balkan-folk-punk atrakcija Erik & The Worldly Savages, spot za pesmu „Zlo nikad ne spava“ (The Evil Never Sleeps) snimila je u Srbiji.

Grupa osnovana u Torontu 2008, koja u sastavu ima muzičare iz Kanade, Portugala, Engleske i Škotske, objavila je novu pesmu na engleskom, ali sa refrenom na srpskom iako niko od muzičara nije ni poreklom iz naših krajeva.

Grupa Erik & The Worldly Savages snimila je već dva albuma u Beogradu, i pripremala se za svoje evropske turneje u našoj prestonici. Imali su više nastupa u Beogradu, Novom Sadu i Nišu, kao i u više od 200 gradova Evrope.

Spot je snimljen u julu i avgustu 2013, na lokacijama u Beogradu i u međunarodnoj umetničkoj koloniji u selu Svrljiška Topla. Režiser i montažer spota je Milica Lee Filipovski, mlada autorka iz Srbije filmski obrazovana u Torontu i Pragu.

Pored članova grupe u spotu se pojavljuje i glumica Milica Salević, diplomac dramske akademije u Beču, i beogradski muzičar Miša Peruničić (On Tour). Kamermani su Boško Đorđević i Martin Ristić. (danubeogradu.rs)

loading...